• Grand Hotel en Résidence De Draak

    “Wij werken het liefst met lokale producten. De rest vullen we aan met eerlijke en verantwoorde producten. Verse grondstoffen worden dagelijks bij ons geleverd en wij willen onze gasten het beste bieden van de Brabantse Wal. En met vers bedoelen wij dan ook echt vers, zoals de kreeften en oesters uit onze lobsterbox. Hiernaast is dit het beste voor de kreeft zelf, ze raken niet gestrest en dat proef je!”

  • O&O, Sint Willebrord

    'Het geheim van het serveren van een smakelijke kreeft zit vooral in de manier waarop hij in de keuken wordt bewaard. Kreeft leeft graag diep in zee, in koel, donker water, zonder te bewegen. Dat is dus het tegenovergestelde van een homarium, een kreeftenaquarium, waarin ze helemaal gestrest raken. Ik worstelde met het bewaren van kreeft en uiteindelijk ben ik op de Lobsterbox uit gekomen, waarin je als restaurateur kreeften onder ideale omstandigheden bewaart.'
    'Het vangstseizoen van Oosterscheldekreeft loopt van 1 april tot 15 juli. Als ik kreeften koop, koop ik Schotse of Bretonse - nooit Canadese. Die liggen dan gemiddeld een maand in mijn Lobsterbox om weer op smaak en gewicht te komen.'

  • Caulils delicatessen & catering, Amsterdam

    Wij verkopen onze kreeften en oesters vanuit de Lobsterbox.
    De Lobsterbox is een bewaarsysteem voor kreeften en oesters waar de natuurlijke leefomgeving is nagebootst en waardoor de kreeften nog lekkerder smaken!
    Wij kunnen u hiermee het gehele jaar diverse oestersoorten en kreeften aanbieden.
    We maken de oesters graag voor u open of helpen hoe u dit zelf kan doen. Dit geldt ook voor de bereiding van uw kreeft.

  • Biggo Restaurant, Rhoon

    Het geheim van het serveren van een smakelijke kreeft zit vooral in de manier waarop hij in de keuken wordt bewaard. Kreeft leeft graag diep in zee, in koel, donker water, zonder te bewegen. Dat is dus het tegenovergestelde van een homarium, een kreeftenaquarium, waarin ze helemaal gestrest raken. Met de Lobsterbox kan je als restaurateur kreeften onder ideale omstandigheden bewaren.

  • Restaurant Kir Royal, Schijf

    Al jarenlang profiteren wij van alle voordelen van de Lobsterbox. Dit systeem stelt ons in staat om gedurende het gehele jaar verse kreeft en verse oesters aan te bieden aan onze gasten. Wij, maar ook onze gasten kunnen zich geen leven voorstellen zonder de Lobsterbox
    Vriendelijke groet,
    Chef kok Marc Bakx
    en
    Sous chef Luc van Oortmersen

  • Restaurant het Raedthuys, Sint Maartensdijk

    De Lobsterbox stelt ons in staat om het gehele jaar onze gasten topkwaliteit kreeften en oesters aan te kunnen bieden. Hierdoor komen er veel gasten speciaal naar ons restaurant om deze lekkernijen te kunnen eten. De Lobsterbox heeft onze omzet vergroot en ons rendement verbetert.